دیدارمدیرکل بهزیستی با مهندس طولابی مدیر امور شعب بانک رفاه کارگران استان مرکزی

در اولین روز رسمی کاری از سال ۱۴۰۵، اله دادی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی، همراه با نوروزی معاون توانمندسازی و یادگاری مدیرحراست، با مهندس طولابی مدیر امور شعب بانک رفاه کارگران استان مرکزی دیدار و گفتگو کردند. این دیدار با هدف بررسی امور مددجویان، وام‌های اشتغال و سایر برنامه‌های حمایتی برگزار شد.

در این جلسه، مدیرکل بهزیستی استان مرکزی بر اهمیت همکاری نزدیک بین بهزیستی و بانک رفاه کارگران برای بهبود زندگی مددجویان تأکید کرد. او از بانک رفاه کارگران خواست تا در ارائه وام‌های اشتغال و سایر تسهیلات مالی به مددجویان، به ویژه در شرایط فعلی جنگ، حمایت‌های ویژه‌ای داشته باشد.

مهندس طولابی، مدیر امور شعب بانک رفاه کارگران استان مرکزی، از آمادگی بانک برای همکاری با بهزیستی خبر داد و گفت: «بانک رفاه کارگران به عنوان یک نهاد حمایتی، همواره تلاش کرده تا در کنار مددجویان بهزیستی باشد. در شرایط فعلی، ما مصمم هستیم تا با ارائه وام‌های کم‌بهره و تسهیلات ویژه، به بهبود وضعیت معیشتی مددجویان کمک کنیم.»
در این دیدار، موضوعاتی مانند شرایط وام‌های اشتغال، تسهیلات ویژه برای مددجویان آسیب‌دیده از جنگ، و برنامه‌های مشترک برای توانمندسازی و اشتغال‌زایی مورد بحث قرار گرفت. مدیران بهزیستی و بانک رفاه کارگران توافق کردند تا با همکاری نزدیک، خدمات بهتری را به مددجویان ارائه دهند و از ظرفیت‌های موجود برای کمک به جامعه هدف استفاده کنند.

کد خبر 175207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد